Ben jij een enthousiaste en vakbekwame offsetdrukker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zalpak & Straatman, Creators in Packaging, is gevestigd in Almelo.

We zijn een begrip in de Nederlandse kartonnage industrie en specialist op het gebied van conische (taps-geplakte) verpakkingen,  industriële- en consumentenverpakkingen van vouwkarton. (www.zalpak-straatman.nl)

Wij zoeken een ervaren offsetdrukker die van aanpakken weet en die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Hij/zij heeft bij voorkeur ervaring op KBA drukpersen.

  • Je beschikt over een grafische achtergrond;
  • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als drukker;
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken;
  • Je hebt oog voor kwaliteit, ook als de werkdruk hoog is.

Heel belangrijk is een positieve werkhouding. Wij werken hard, maar doen dat graag in een goede sfeer. Jij steekt daarom ook graag de handen uit de mouwen. Je werkt schoon en netjes. Je doet er alles aan om onze normen voor hygiëne en kwaliteit te waarborgen en uit te dragen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, en technisch inzicht is zeker een groot pluspunt. Tot slot stellen wij het tonen van initiatief en interesse  altijd enorm op prijs.

Wij werken in zowel 2- als 3 ploegen. Je werkt gemiddeld 36 uur per week. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kartoflex.

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bedienen, schoonmaken en onderhouden van de KBA drukpers. Hierop produceer je verpakkingen van een hoge kwaliteit. Dankzij jouw vaktechnische beslissingen zorg je voor kwaliteit, voortgang en het verhelp je storingen. Je werkt volgens BRC richtlijnen.

Meer informatie?

Spreekt het bovenstaande je aan? Reageer dan op deze vacature door je motivatie op te schrijven en samen met je CV op te sturen naar Zalpak & Straatman BV t.a.v. Ingrid Wensing of mailen naar : I.wensing@zalpak-straatman.nl. Ook voor vragen kun je haar bereiken op 06-51594930.