Op 10, 11 en 12 april is Jaarbeurs Utrecht het onderkomen voor marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en –inkopers die op zoek zijn naar nieuwe kansen voor verpakkingen en displays. Met de terugkeer van Empack naar de Jaarbeurs, gecombineerd met de 6e editie van Packaging Innovations brengt Easyfairs twee succesformules samen onder één dak. Zalpak en Straatman zal dan ook op beide exposities aanwezig zijn.

Packaging Innovations

De 6e editie van Packaging Innovations brengt 100+ exposerende innovatiepartners en een hoogwaardig internationaal sprekersprogramma met 30+ experts over o.a. verpakkingsdesign, smart packaging, shopper marketing en verpakkings-innovaties.

Zalpak en Straatman zal haar nieuwste ontwikkelingen en verpakkingsideeën laten zien, u kunt ons vinden op standnummer K19.

Empack

De ontwikkelingen binnen de verpakkingsindustrie staan niet stil en volgen elkaar in rap tempo op. Innoveren is geen surrealisme, maar realiteit. Hoe bepaal je welke ontwikkelingen een hype of een daadwerkelijk succes zijn? Deze vraag wordt door 375 exposanten beantwoord. De Jaarbeurs is 3 dagen lang de verpakkingsvraagbaak waar 10.000 verpakkingsexperts samenkomen om advies in te winnen en innovaties te ontdekken op het gebied van foodmachinesrecycling en materiaalkeuzes.

Zalpak en Straatman zal haar steentje bijdragen aan het beantwoorden van alle verpakkingsvraagstukken. U vindt ons op standnummer F221.