OneForPackaging

OneForPackaging is een nieuw samenwerkingsverband dat de verpakkingsindustrie wil vernieuwen met totaaloplossingen. Tijdens Packaging Innovations 2014 geven Hubregtste Cartonnage, VKI Thermoform en Zalpak & Straatman Creators in Packaging samen de aftrap.

Gedeelde kennis, gezamenlijke kracht

Met de lancering van OneForPackaging ontstaat een krachtig samenwerkingsverband van verpakkingsproducenten waarbinnen complexe verpakkingsvraagstukken opgelost worden door de specialistische kennis van de verschillende bedrijven te bundelen. OneForPackaging is daarmee uw partner op het gebied van verpakkingen, gespecialiseerd in onder andere de AGF, snack, vis en gebak branche.

Samenwerken

Dankzij de nieuwe samenwerking met de gespecialiseerde bedrijven heeft OneForPackaging vrijwel alle disciplines in huis om de juiste oplossing voor uw verpakkingsvraagstuk te vinden. Met korte lijnen, één aanspreekpunt voor uw verpakkingsconcept en betrouwbare gelieerde verpakkingsdeskundigen en designbureaus bieden we oplossingen waarbij de aandacht uitgaat naar zelfs het kleinste detail.

Functioneel verpakken

Van eenvoudig tot luxe, in grote en kleine oplages en van golf- of massief karton tot duplexverpakkingen en thermoform oplossingen. Ontwerp en vorm staan bij OneForPackaging altijd geheel in relatie tot het functioneel verpakken van uw product. We spelen met nieuwe ontwikkelingen in op de vraag vanuit de markt.

We maken graag kennis met u, om te praten over nieuwe ontwikkelingen, bijzonder samengestelde producten en de mogelijkheden die we als totaaloplosser bieden voor uw verpakkingsuitdagingen.

Direct contact?

Wilt u nader kennis maken of heeft u direct een verpakkingsvraagstuk? Vul het contactformulier in en we zorgen er voor dat de juiste contactpersoon met u in contact zal treden.

 

OneForPackaging Nieuws

OneForPackaging Projecten