Jubileum magazine Zalpak & Straatman

Empack 2017

Empack 2017

Zalpak & Straatman feliciteert Empack met haar 15e verjaardag.

De Jaarlijkse vak-dagen voor de verpakkingsindustrie worden dit jaar voor de 15e keer gehouden. Zalpak & Straatman feliciteert Empack hiermee. Tijdens deze vakbeurs kun je face-to-face zaken doen, nieuwe verpakkingstrends ontdekken, netwerken en je kennis vergroten.

Zalpak & straatman zal op dit evenement haar producten en diensten tentoonstellen en haar specialisatie op het gebied van vouwkarton toelichten. Wilt u zeker zijn van face-to-face contact met een van de vertegenwoordigers? Maak dan vast een afspraak via de onderstaande link. 

Empack 2017 zal dit jaar gehouden worden op 5 & 6 april in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

 https://www.zalpak-straatman.nl/contact/

PACKAGING INNOVATIONS 2016 AMSTERDAM

Op het marketing & design event Packaging Innovations Amsterstdam 2016 draait het enkel om verpakken. Een exclusief event dat leveranciers, innovatiepartners en 1700 verpakkings- beslissingnemers samenbrengt om ideeën te delen, te netwerken en om zaken te doen. Tijdens de editie 2016 wordt er dieper ingegaan op smart packaging, bio-based oplossingen, trends in verpakkingsdesign en shopper marketing.

Zalpak & Straatman is dan ook trots te kunnen exposeren op 23 en 24 november 2016 op het Taets Art and Event Park.
Wilt u ons op deze exclusieve beurs komen bezoeken? U vindt ons op standnummer B101.

Meer informatie vindt u op de website van Easyfairs.

PACKAGING INNOVATIONS STOCKHOLM 2016

Packaging-Innovations-2016

Packaging Innovations brengt de innoverende verpakkingsindustrie samen. Nieuwe ontwikkelingen, innovaties, productintroducties en nieuwe benaderingen binnen de markt inspireren én onderscheiden. Packaging Innovations wordt in het Zweedse Stockholm parallel aan de Empack 2016 georganiseerd. Packaging Innovations is daarmee de ideale ontmoetingsplek voor Zalpak & Straatman om zich te presenteren in Scandinavië.

Op 5 en 6 oktober 2016 is Zalpak & Straatman te vinden in de Kistamässan in Stockholm waar onze verpakkingsspecialisten u graag ontvangen. U vindt Zalpak & Straatman op stand F:04.

[link] Meer informatie vindt u op de website van Easyfairs

EMPACK 2016

Zalpak & Straatman zal op 12, 13 en 14 april deelnemen aan de EMPACK 2016 in de jaarbeurs in Utrecht

Op de jaarlijkse vakdagen voor de verpakkingsindustrie komen professionals samen voor het nieuwste op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en –diensten. Zalpak & Straatman zal hier haar diensten en producten uitgebreid presenteren. Wilt u tijdens de Empack een afspraak met een van onze vertegenwoordigers? Neem dan vooraf contact met ons op.

U vindt ons in standnummer F221.

Nieuwe 2-baans opzetlijn voor conische schalen

Heiber & Schroder machines leveren de perfecte combinatie voor het vormen van conische schalen, productiviteit en onovertroffen gebruiksgemak. Zalpak & Straatman ziet een stijgende vraag in conische schalen en biedt met de aanschaf de nieuwe opzetmachine nu in totaal 7 banen voor het opzetten. De nieuwe machine voegt een output tot 20.000 extra schalen per uur toe aan onze opzetcapaciteit en biedt met de mogelijkheid om de torens buiten de machine op te bouwen een snelle omschakeling tussen verschillende formaten.

Met de nieuwe opzetmachine van Heiber & Schroder biedt Zalpak & Straatman een vergroot aanbod aan mogelijkheden, inclusief conische verpakkingen met omgeslagen randen.

Nieuwe CTP-installatie voor Hubregtse

Hubregtse Kartonnage ziet een stijgende behoefte in drukbeelden en heeft naast een nieuwe grootformaat pers ook geïnvesteerd in een nieuwe CTP-installatie. Niet alleen een groeiende omzet maar ook een toename in het aantal verschillende drukbeelden per klant heeft Hubregtse bewogen deze investering te doen zodat drukbeelden voor alle relevante formaten in eigen huis kunnen worden geproduceerd.

Zalpak & Straatman is een volle dochter van Hubregtse Kartonnage. 

Bezoek Zalpak & Straatman tijdens EMPACK 2015

Zalpak & Straatman zal op 15 en 16 april deelnemen aan de EMPACK 2015 in ‘s-Hertogenbosch.

Op de jaarlijkse vakdagen voor de verpakkingsindustrie komen professionals samen voor het nieuwste op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmachines en –diensten. Zalpak & Straatman zal hier haar diensten en producten uitgebreid presenteren en u de nieuwe mogelijkheden met de ingebruikname van onze nieuwe pers toelichten.

Wilt u tijdens de Empack een afspraak met een van onze vertegenwoordigers? Neem dan vooraf contact met ons op.

U vindt ons in standnummer K306

Nieuwe website

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om onze website in een nieuw jasje te steken. We presenteren u graag een website waarop we bezoekers eenvoudig op de hoogte kunnen houden van bijzondere projecten, ontwikkelingen op technisch gebied en vooral een mooi vormgegeven voordeur bieden naar ons bedrijf.